workshop

Deze workshop wordt eenmalig gegeven

Hoeveel zou het voor je betekenen om een

passief inkomen te generen door een IT skill?

Wat ga je leren

Stap 1

Je wilt een eigen website leren maken of deze voor anderen maken, maar de (basis)kennis mist. We gaan tijdens de workshop beginnen met alle systemen die er zijn, het kiezen van een juiste hosting bedrijf en alles wat je nodig hebt om een website en onderneming te starten.

stap 2

Hierna zullen we kennis maken met WordPress, het systeem waar we mee gaan werken. We nemen alle belangrijke tabbladen door, installeert het SSL certificaat  en zal alle handvaten meekrijgen om WordPress niet als algebra te zien maar koek en ei.

stap 3

Een website maken kan op twee manieren. In deze workshop leren we je hoe je makkelijk en zonder coderen een website kan maken. Ik introduceer betaalde en gratis thema’s en ga je alles vertellen over builders. Wat is het, hoe gebruik je het en welke zal jij de aankomende tijd gebruiken.

stap 4

Ready? we gaan serieus aan de slag met je website. Alle nodige kennis heb je gekregen en nu leer jij je eerste pagina’s maken, spannend! Nadat je eerste pagina staat zal je al snel hongerig worden naar meer. Dat ga ik je laten zien ook. Je zal een volledige website leren maken die ook responsive is op mobiel en tablet. Handige he?

stap 5

Je website staat er, je hebt er veel werk in gestoken en eindelijk ben je klaar om het aan je netwerk te laten zien. Maar voor je hiermee aan de slag gaat zal ik je vertellen hoe je een backup maakt van je site. Ready? Nee nog niet. Ik deins niet terug om VEEL waarde te geven. Dus we laten je ook wat in en outs zien van SEO (google vindbaarheid)

stap 6

Aan het einde van de dag vertel ik je ook hoe je een shop integreert. Ik leg je ALLES uit over betaalsystemen, welke je nodig hebt, wat je nodig hebt om een shop te integreren, hoe je producten toevoegt, hoe je kleuren toevoegt aan 1 product en hoe je alles soepel laat verlopen. Eerlijk? alleen al dit gedeelte is de INVESTERING helemaal waard. 

Van wie ga ik het leren?

Ik ben eigenaresse van Micasabas, mijn eigen webdesign agency. Ik help inmiddels al 6 jaar lang ondernemers om hun visie en missie te vertalen naar pakkende visuele designs en websites. Zo help ik (grote) bedrijven en organisaties dagelijks met hun website, social media en andere promotie materiaal. Door mijn aantoonbare ervaring zijn we ook erkend door de SBB als leerbedrijf. Ik ben dus geen guru die je bestaande kennis gaat verkopen, maar een ervaren vrouwelijke webdesigner. Ik heb jou genoeg te vertellen, maar vooral te laten zien. 

Ik doe mee, waar kan ik de workshop volgen?

Ik geef deze fantastische workshop in het bintihome homeinspiratiehuis. Deze ligt op 3 minuten afstand van de IKEA in Haarlem. Er is gratis parkeren voor de deur, je wordt warm ontvangen en er is een lekkere lunch voor iedereen. Met een groep van 12 vrouwen wordt dit jouw meest waardevolle workshop. We gaan alles stap voor stap samen doen, er is mogelijkheid om vragen te netwerken en vragen aan mij te stellen.  Ben je erbij?

Adres: Jan van Krimpenweg 7h, 2031 CE Haarlem

Tijdstip: 12:00 -16:00

Voor wie: Alleen voor vrouwen

Jaaa! maar...

Voor je alle bezwaren op de tafel legt, kennen wij al een aantal redenen die ons ook in het begin hebben tegengehouden om te doen waar we nu heel dankbaar voor zijn. Er zijn natuurlijk heel veel redenen, ook misschien persoonlijke, maar laat je niet tegen houden. Het enige wat je nodig hebt is een snelle laptop, oplader, notitie blokjes, werkende hersenen, ambitie en discipline! Ons doel is om jou nieuwe skills aan te leren, we gaan je enthousiasmeren, leren en begeleiden. Dat is wat we je bieden.

ik heb geen technische ervaring

Wat er niet is, kan nog komen. Dat is precies de houding die we aannemen wanneer we jou nieuwe skills gaan leren. Het maakt niet uit dat je niets snapt van webdesign/websites, nooit eerder een website hebt gemaakt of niet eerder hebt gewerkt aan zo’n programma. De workshop is zo opgesteld dat iedereen mee kan doen. 

Ik weet niet of ik mijn investering terug verdien

Uhm.. waarom niet? Je leert een levenslange skill, inzichten en je ontvangt enorm veel tools die je kan inzetten voor diverse ondernemers ideeën (dus ook als je geen webdesigner wil worden). Met 1 klant heb je de investering al terug verdiend. Eerlijk? Die klanten zijn gewoon op je aan het wachten.  

ik weet niet waar ik moet beginnen.

Nou laten we dan bij deze workshop beginnen 🙂 Het is een super handige workshop die je de handvaten geeft die je nodig hebt. Na het volgen van deze workshop weet je waar je interesse ligt bij IT, kun je een website maken, weet je hoe je een domein moet claimen, maak je kennis met handige websites en programma’s en krijg je daarnaast nog veel waardevolle kennis die je als ondernemer kan inzetten. 

gaan we coderen? ik snap er niets van

Nee we gaan niet coderen. Dat zou net een te grote stap zijn voor zo’n instap workshop. Hier en daar gebruiken we wel handige HTML codes, maar over het algemeen gaan we een website maken met een visuele builder. Dat zal je straks in staat stellen om binnen een aantal uur een hele eigen website te maken. Tof he!

mijn bedrijf staat nog niet ingeschreven, kan ik meedoen?

Tuurlijk, dat is geen enkel probleem. Al zou je als ZZP’er straks willen starten of puur als hobby, is het altijd goed om kennis te hebben van IT. Wist je dat je alle kosten die je maakt voor het opstarten van je bedrijf een jaar voor de KVK inschrijving mag meenemen? Je kunt dus gerust meedoen en de factuur later meenemen tijdens de belastingaangifte. #geldweetjes

< > LET'S DO IT <.>

Nog even op een rijtje, dit is wat je gaat begrijpen nadat je de workshop hebt gevolgd

Kun je dat geloven? Jij die zichzelf straks zal bedanken voor al deze skills?

Straks weet je alles over WordPress en Webshops

Je leert je eigen website onderhouden!

Je krijgt inzicht en zal hopelijk je creative knobbel ontdekken!

Je vond het de investering waard, want nu kun je een site voor jezelf en anderen maken, wauw!

Je maakt een site dat leads opbrengt en niet saai is

Je blijft niet 's nachts wakker liggen, omdat je een halal online inkomstenbron hebt ontdekt

Financieel onafhankelijk worden omdat je een levenslange skills beheerst

Je kunt een gratis huisstijl gids downloaden... $#!@:) ik praat mijn mond weer voorbij