Jouw succes als ondernemer, is ons succes als oemmah!

Wat ons drijft, is de behoefte om (startende) ondernemers hogerop te krijgen. We houden van ondernemers die zich focussen op het creëren van een positieve impact. Middels het verkopen van kleding, producten, toffe cursussen of zich inzetten voor maatschappelijke problemen. Wij willen al deze leuke ideeën visueel versterken en deze omzetten tot een goed converterende website!

Ons team probeert middels creativiteit jouw identiteit en die van jouw bedrijf duidelijk op beeld te krijgen. Wij geloven dat creativiteit zorgt voor verandering. Misschien net die ene verandering waardoor mensen en bedrijven een beetje verliefd op elkaar worden. Dat voel je, ook door je schermpje. Zo hopen wij jouw klanten iets te laten ervaren die hen aanzetten tot actie op jouw website. 

 

Maatschappelijk betrokken

Bij Micasabas willen wij het verschil maken. Dankzij de samenwerkingen die wij aangaan met onze partners kunnen wij structureel een bedrag van onze winst uitgeven aan stichtingen die de weeskinderen in Marokko helpen. Zo hopen wij niet enkel win win situaties te creëren voor bedrijven, maar ook een kansrijke toekomst voor kinderen.

Over onze naam

Micasabas is een naam die persoonlijk is gekozen door Soumaya. Het staat voor een uitspraak van een zeer geliefde vader die ooit zeeën alleen heeft moeten oversteken om een kansrijke toekomst voor zijn gezin te creëren in Nederland. Bij zijn eerste gesprek waren er geen collega’s die Spaans konden spreken. Hij probeerde in het Engels aan te geven: May i speak the boss.. maar het werd: mi casa the bas.. #oeps. Hij is tot de dag van vandaag een grote inspiratie bron voor Soumaya. Ondanks zijn verloren strijd tegen leukemie, bleef hij optimistisch. Zijn vurige en ambitieuze karakter heeft Soumaya geïnspireerd en gevormd tot de persoon die zij vandaag de dag is geworden.

 
Micasabas is een creative webdesign bureau met een maatschappelijk hart.

Winnen doe je samen

Bij micasabas deinzen we niet terug om eerlijk feedback te geven en onze out of the box ideeën met je te delen.

Creativiteit zorgt voor impact

Het resultaat is intensieve interactie waardoor we mensen en merken kennis met elkaar laten maken.

Geen technische uitdagingen

Wij bieden alles aan, behalve onzin. Want wat jouw probleem ook is, wij maken er geen probleem meer van. 

Ons team

Allemaal anders. De een houdt van wandelen en de ander houdt van bakken. Maar allemaal houden we van het designen, ontwikkelen en creëren van toffe websites en digitale ontwerpen. Er hangt een teamspirit in de lucht. Iets met there’s no I in team, je kent het wel.

Soumaya Aanzi

CEO & webdesigner

Jamila Kaddouri

Social media marketeer 

Bilal Ahmed

Social media marketeer 

Nadim

Webdeveloper