Jouw succes* als ondernemer is ons succes als oemmah___oemmah___

Als jij succesvol bent, zijn wij dat ook

We ruimen plastic op in plaats van troep verkopen, maken we van broccoli goudkorrels en maken webdesign makkelijker voor ondernemers. Wij zijn een stel verslaafden die energie krijgen van design. Beetje vreemd, maar wel waar. Tot op de dag van vandaag zien we nog steeds ondernemers worstelen met het professionaliseren van hun bedrijf. Het is vaak net niet creatief, mooi, geautomatiseerd of winstgevend genoeg. Dat vinden we erg jammer om te zien. Uiteindelijk is het ons doel om deze ondernemers te helpen met hun (start-up) onderneming door onze kennis te delen en te inspireren, maar ook middels het creëren van toffe websites die klanten aantrekken.

Waar we je mee kunnen helpen

Ook als je nog zoekende bent

01_ WEBDESIGN

Ons team probeert middels creativiteit jouw identiteit en die van jouw bedrijf duidelijk op beeld te krijgen. Op basis van je missie en doel creëren wij een aantrekkelijke website (shop), waar je hart van in de fik gaat staan 🙂

03_ BRANDBOOK

Er zijn ontzettend veel bedrijven die het zelfde doen. Maar hoe onderscheid je je eigenlijk van de rest en hoe creëer je verbinding met je doelgroep? Dat zijn vraagstukken waar we ons mee bezig houden tijdens het maken van een brandbook.

02_ LOGO ONTWERP

We zijn naast het maken van websites ook een kei in het ontwerpen van logo's. Zo hebben we de afgelopen jaar meer dan 150+ logo’s weten te maken voor kleine, midden en grote bedrijven/organisaties.

04_ STRATEGIE SESSIES

Als ondernemer zal je vroeg of laat de beren op de weg tegen komen. Je kunt rennen en niet achterom kijken of onze experts inschakelen voor tactische tips en coaching. Geen langdurige trajecten, maar direct actie ondernemen.

Pinky promise*

WINNEN DOE JE SAMEN

Bij micasabas deinzen we niet terug om eerlijk feedback te geven en onze out of the box ideeën met je te delen.

ISLAMITISCH ONDERNEMEN

Onze religie is onze steunpilaar en inspiratiebron. We gaan zorgvuldig met jouw amaanah (project) om.

Geen technische uitdagingen

Wij bieden alles aan, behalve onzin. Want wat jouw probleem ook is, wij maken er geen probleem meer van.

LATEN WE EENS KLETSEN* KLETSEN* OVER JE TOEKOMSTIGE PROJECT