The academy online

Sinds 2016 gaat Fatima graag het podium op om anderen te motiveren, inspireren en vooral in beweging te krijgen. Regie te nemen over de mind door een mindset te bouwen die het beste bij jou past. Als levenscoach helpt ze jou graag stappen te zetten naar een positief leven met meer zelfvertrouwen. Dit doet ze middels het geven van toffe cursussen. 

 

De uitdaging

De website van The Academy online is speciaal gebouwd voor het organiseren en het geven van online cursussen. Het is een platform waar de deelnemers de cursussen kunnen kopen en direct hiervoor kunnen aanmelden. Er is geen speciale over ons pagina gecreëerd, een shop of een indrukwekkende homepage.

Wat wel belangrijk was:

✅ Dat er meerdere cursussen straks online gezet kunnen worden.

✅ Dat de mogelijkheid voor betalen ook beschikbaar is op de site

✅ Dat de modules je voortgang bijhouden en je gemakkelijk van de ene video naar de volgende video kan navigeren

 

Plan van aanpak

The Academy online weet zich te onderscheiden van andere online platformen die cursussen aanbieden. Want bij the Academy online weet je zeker dat je waard krijgt voor je geld. Dit namen we in onze brainstorm sessies mee om de cursussen pagina zo goed en makkelijk mogelijk te designen voor de mobiel.

Verder was het ook belangrijk dat er een landingspagina kwam waar meer informatie stond en veel reviews. Dit versterkte de betrouwbaarheid en expertise van het online platform.

Het resultaat

Testen, optimaliseren, testen en nog eens optimaliseren. Dat heeft ons gebracht bij het mooie eindresultaat. 

 

Category:

Date: