Tanger app hotel

Tanger app hotel is een nieuwe aanwinst voor Marokko! Een prachtige grote hotel dat nieuw, verfrissend en hedendaags is. Een project dat we niet aan ons voorbij wilde laten gaan. De vraag van het marketing team? Het maken van een logo en een passende branding.

 

Het project

Het gebouw stond er, de administratieve taken waren in orde en een duidelijke visie was er. Maar hoe vertaal je je dromen in iets visueels? Hoe kun je een onderscheidende factor creëren en opvallen tussen alle grote hotel namen in de hoofdstad Tanger? Dat waren vraagstukken waar we ons mee bezig hielden tijdens het maken van het logo. Het mooiste aan deze onderneming was dat de eigenaar uit Nederland komt, maar terug naar zijn vaderland wilde om een legacy achter te laten voor zijn familie. Na een aantal gesprekken voelde we al heel gauw dat het meer ging om dat. Het belangrijkste onderdeel van zijn missie is om zijn islamitische identiteit uit te dragen, wat te betekenen voor islamitische gezinnen en hen een veilige plek aan te bieden. Het moest er luxe uitzien, goede service hebben en een veilige onderdak bieden aan alle bezoekers. De 5 speerpunten waren dan ook:

 

5 speerpunten:

  • veilige hotel
  • luxe
  • goede service
  • islamitische identiteit
  • familie hotel

 

Al deze punten waren even belangrijk. We hebben daarom de lijnen van de “building” even lang gemaakt. We kozen voor gouden letters in combinatie met koningsblauw om de luxe uit te dragen. Een warm gevoel aan de bezoeker te geven en zich direct als royalty te verwelkomen.

 

Wat vind jij van de logo?

Category:

Date: