Puur nutrion

Naziha is een gedreven en gepassioneerde jonge vrouw dat veel liefde heeft voor de natuur en de menselijke gezondheid. Zij kampte jarenlang met ziektes en had besloten het roer om te gooien voor zichzelf en haar 2 kindjes. Ze heeft verschillende opleidingen genoten, heeft een toffe Instagram pagina waar ze al haar kennis en producten met anderen deelt. Wij wilden natuurlijk aan haar groei bijdragen en een toffe website creëren wat de druk op haar schouders kan verlichten. 

 

De uitdaging

Het doel van dit project was meer dan een mooi jasje voor het toffe werk dat Puur Nurion doet. Het was ook het juiste moment om te investeren in de teksten en de conversieratio van de website. Om dit te bereiken hebben we naar verschillende aspecten gekeken binnen het bedrijf.

Het omschrijven van de juiste doelgroep, rekening houden met een makkelijke en goed uitziende design , maar ook de SEO van de site.

Om een goed eindresultaat neer te zetten was het dan ook essentieel om nauw samen te werken met Naziha. 

 

Het proces

Een nieuw design begint bij micasabas zelden direct in WordPress. Eerst gaan we terug naar de basis: wat is het doel van het design en wat zijn de kernwaarden die we willen laten overkomen aan een bezoeker? Bij het uitwerken van deze vragen zijn ook onze grafisch designers aangeschoven om een uitgebreide analyse op te zetten.

Tijdens het maken van het nieuwe design hebben we het moodboard uitgewerkt en op basis van de uitgekozen, kleuren, icons en look and feel hebben wij een prototype gemaakt. Deze is tijdens een meeting gepresenteerd en goedgekeurd door Naziha.

Daarna hebben wij met onze team van webbouwers een website in WordPress gecreëerd waar rekening gehouden is met het doel: meer conversie als functioneel en design technisch goed werkt. 

Pas hierna krijgt het design echt leven en werd de huisstijl van Puur nutrion op de website. Uiteindelijk zorgde we ervoor dat alles precies werkt zoals we het voor ogen hadden. De agenda tool hebben we later toegevoegd aan de website omdat Naziha de super toffe stap heeft gezet om andere vrouwen online ook verder te coachen. 

 

Het resultaat

Het nieuwe ontwerp ging er gelukkig in als zoete honing en smaakte al snel naar tevredenheid. Het resultaat hiervan kun je hier bekijken!
Category:

Date: