Pure oriental

Pure orientel is een commercieel bedrijf maar met een maatschappelijke hartje. Dit toffe bedrijf verkoopt kwalitatieve oliën en kruiden die geïmporteerd worden uit kansarme landen. Zo helpen ze ook arme vrouwen en gezinnen aan een leefbare inkomen. Micasabas heeft de eer gehad om bij te dragen aan dit project. 

 

Het logo van Pure Oriental

Het logo, ook wel het startpunt tot het neerzetten van een visuele identiteit en vaak het eerste wat de doelgroep ziet van de organisatie. Voor Pure Oriental hebben we een tijdloos, duidelijk logo ontworpen met een vriendelijk karakter. Daarnaast hebben we het stukje ‘Arabisch’ weten te verwerken door een symbool. Niet te vergeten, de strakke kalligrafie 🙂

 

Het website van Pure Oriental

De website van Pure Oriental is bedoeld voor verschillende type gebruikers waarvan de behoeftes uit een liggen. We hebben daarom ook de verschillende behoeftes van de gebruikers in kaart gebracht om ze beter te kunnen begrijpen en vervolgens te kunnen helpen met hun vraag. Op basis van de behoeftes van de gebruiker hebben we doelen bepaald voor de website. Zo weten we welke informatie en functionaliteiten nodig zijn om een effectieve website te ontwerpen. Bijvoorbeeld het snel kunnen bestellen op de website. Maar ook hebben de eigenaren de behoeften om online kookworkshops te gaan organiseren. Ook deze mogelijkheid hebben wij gecreëerd.  

Category:

Date: