Meauna

Een jong bedrijf, gericht op het beter, mooier en gezonder laten voelen van onze klanten. Onze filosofie is het kunnen gebruiken van de meest natuurlijke ingrediënten, in de meest effectieve samenstelling, zonder daar een te hoge prijs voor te moeten betalen. Hier wilden wij graag een bijdrage aanleveren. Want hoe mooi zou het zijn als vrouwen zelfvertrouwen krijgen door hun haar te herstellen?

DE BRANDING VAN MEAUNA

Voor het concept ‘Branding’ zijn er veel randvoorwaarden nodig, de aandacht voor de ondernemer is daar een van. Dat betekent dat de huisstijl zichzelf moet kunnen aanpassen naar verschillende situaties. Daarnaast draait branding om het laten zien van je talent. Voor ons was de connectie snel gelegd. De simpele tak, waar mooie bladeren aan hangen, hebben wij als inspiratiebron gebruikt. In de natuur komen de mooiste kleuren voorbij, maar om het merk warm, open en in balans te houden kozen we voor basis kleuren. Net zoals de natuur in balans is.

 

WEBSITE VAN MEAUNA

Na het vaststellen van de huisstijl, zijn we aan de slag gegaan met de oorspronkelijke vraag; de website. Door de sessies die we hebben gehouden en het traject, was het ondertussen duidelijk welke informatie er voor wie op de website moest komen. We hebben bepaald dat de webstrategie gericht moest worden op klanten en samenwerkingspartners. Dit hebben we gedaan door de navigatiestructuur zo in te richten dat ze direct kunnen navigeren naar pagina’s die belangrijk zijn voor hen. De site is makkelijk in gebruik en overzichtelijk.

Category:

Date: