Little beans kids concept

Little Beans is ontstaan vanuit een groot gemis en mijn persoonlijke passie. In Rotterdam kan je bijna op elke hoek wel een koffiebar vinden, echter zijn er weinig plekken waar je écht met je kinderen terecht kunt. Haar doel is om een plek te creëren met een weerspiegeling van de maatschappij, waarbij zij een positieve en veilige omgeving wil creëren. Wij zijn van nature sociale wezens en daar wil Asmae op inspelen door een laagdrempelige plek te creëren waar jong en oud zich thuis voelt en waar ook ruimte is voor ontmoeting. 

 

Het project

Asmae zag het al helemaal voor zich hoe zij de winkel zou gaan inrichten en met welke merken zij graag wilde samenwerken. Wat betreft de website had ze nog geen enkel idee. Het was voor haar nog een wirwar van allerlei ideeën en concepten. Micasabas wilde graag helpen om alle ideeën visueel te maken en daar een toffe website van te creëren.

 

Ons eerste gesprek werd al heel gauw gepland omdat de officiële openingsfeest van de store in Rotterdam al over enkele weken zou zijn. We begonnen met het designen van een prototype en hebben deze na goedkeuring uitgewerkt. Het heeft niet lang geduurd totdat de website helemaal af was en naar smaak is ingedeeld.

 

Het doel van de website was om uiteindelijk als visitekaartje te dienen en de vrolijke kinderpatronen terug te laten komen. Dit is aardig gelukt! We hebben leuke vormen, plaatjes en elementen gebruikt om de website kindvriendelijk eruit te laten zien. Haar shop is nog niet beschikbaar voor klanten, maar ook dat zal een project zijn waar wij onze tanden in mogen zetten in shaa Allaah.

 

Heb je de website al bekeken?

Category:

Date: