Drijfveer zorgverlening

Drijfveerzorgverlening heeft als doel om jongeren te begeleiden naar een zo groot mogelijke mate van zelfstandigheid waarbij de nadrukt ligt op verbinding. Hierbij sluiten ze het aanbod/aanpak aan orde jongere nodig heeft. Drijfveer wil zich in de ondersteuning aan de jongeren richten op het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en eigenwaarde, een sterke identiteit en een positief perspectief van de toekomst en het leven.

 

De uitdaging

Ondanks de eigenaren van drijfveer al jaren lang ervaring hebben. Zijn ze nog wel nieuw op de markt. Hierdoor was het een uitdaging om de branding van de organisatie direct op papier te krijgen. Het nam extra tijd in beslag om het prototype te ontwikkelen. 

 

Onze aanpak

Na een eerste brainstorm zijn we aan de slag gegaan met het designen van de homepage om de huisstijl vast te leggen. We hebben op basis van de ingevulde vragenlijsten en gesprekken een moodboard ontwikkeld. Hierbij hebben we elementen, foto’s en de opbouw van de website bepaald. Uiteindelijk hebben we een richting gekozen die rustig en vertrouwelijk aanvoelt door consistent de kleuren terug te brengen op de website. Zo staat alles in verbinding.

Het eind proces

Tijdens het designen zijn we meer dan eens van richting verandert. Hier houden we echter rekening mee in ons proces en tijd. Je komt altijd nieuwe ideeën en uitdagingen tegen waardoor je toch live gaat op een betere manier als dat hij ooit bedoelt was. 

Het eindresultaat is daardoor wel volledig passend bij de nieuwe huisstijl en de impact die drijfveerzorgverlening wilt maken. Ze zijn nu onderscheidend binnen de markt en hebben een duidelijke menu gekregen waar de diverse doelgroepen hun weg kunnen vinden. Op veel metrics scoort de website beter dan anderen!Category:

Date: