Wat

Jij gaat concreet leren hoe je een eigen website kan maken. We maken gebruik van een gratis systeem en thema's. Je krijgt de handvaten om binnen no-time iets moois in elkaar te zetten. Een website bouwen dat werkt en waar je verder op kan bouwen. Een extraatje wat je erbij krijgt is ook creatieve inzicht en gratis design programma's. We gaan het vaak over ondernemerschap hebben, hoe je "halal" en creatief kan ondernemen. We delen handige tips en inzichten met je.

Hoe

Middels onze cursus kun je binnen 6 modules zelfstandig een website maken. Je volgt de cursus op eigen tempo, de video's zijn niet te lang maar de informatie is wel gedetailleerd en concreet. Je hoeft alleen een werkende laptop te hebben, easy toch!

Waar

Je hoeft je bed niet uit 🙂 De cursus is op eigen tempo online te volgen via het leerplatform Huddle.

wanneer

De cursus zal vanaf 06 februari live staan en blijft voor members een jaar geldig.

Kleine impressie van de leeromgeving

Dit is zonder alle extra bonus wat je van ons krijgt. We kunnen natuurlijk niet alles laten zien. Verassingen zijn zo veel leuker 🙂 

Je wilt een eigen website leren maken of deze voor anderen maken, maar de (basis)kennis mist. In deze module ga je ontdekken welke systemen er zijn, welke hosting bedrijven goed zijn en alles wat je nodig hebt om een website en onderneming te starten.

In deze module zal je kennis maken met WordPress, het systeem waar we mee gaan werken. We nemen alle belangrijke tabbladen door, installeert een veiligheidsslotje en zal alle handvaten meekrijgen om WordPress niet als algebra te zien maar koek en ei. 

Een website maken kan op twee manieren. In deze cursus leren we je hoe je makkelijk en zonder codeer taal een website kan maken. We introduceren betaalde en gratis thema’s en gaan je alles vertellen over builders. Wat is het, hoe gebruik je het en welke zal jij de aankomende tijd gebruiken.

In deze module gaan we serieus aan de slag met je website. Alle nodige kennis heb je opgedaan en nu leer jij je eerste pagina’s te maken, spannend! Nadat je eerste pagina staat zal je al snel hongerig worden naar meer. Dat gaan we je laten zien ook. Je zal een volledige website leren maken die ook responsive is op mobiel en tablet. Handige he?

Je website staat er, je hebt er veel werk in gestoken en eindelijk ben je klaar om het aan je netwerk te laten zien. Maar voor je hiermee aan de slag gaat zullen we je in de module vertellen hoe je een backup maakt van je site. Ready? Nee nog niet. Bij Micasabas deinzen we niet terug om VEEL waarde te geven. Dus we laten je ook wat in en outs zien van SEO (google vindbaarheid)

Dit is een extra module voor wie ook een shop wilt integreren. We leggen je ALLES uit over betaalsystemen, welke je nodig hebt, wat je nodig hebt om een shop te integreren, hoe je producten toevoegt, hoe je kleuren toevoegt aan 1 product en hoe je alles soepel laat verlopen. Eerlijk? alleen al deze module is de INVESTERING helemaal waard. 

Nog even op een rijtje, dit is wat je gaat begrijpen nadat je de cursus hebt gevolgd

Kun je dat geloven? Jij die zichzelf straks zal bedanken voor al deze skills?

Ja, maar...

Voor je alle bezwaren op de tafel legt, kennen wij al een aantal redenen die ons ook in het begin hebben tegengehouden om te doen waar we nu heel dankbaar voor zijn. Er zijn natuurlijk heel veel redenen, ook misschien persoonlijke, maar laat je niet tegen houden. Het enige wat je nodig hebt is een snelle laptop, oplader, notitie blokjes, werkende hersenen, ambitie en discipline! Kijk, we gaan het niet mooier verpakken dan het is. Webdesign is geen moeilijke vak en de voordelen die je ervoor terug krijgt zijn enorm, maar je moet wel ambitie hebben om dit te willen. Wij werken bij micasabas niet met mensen die niet geloven in hun product/dienst. We gaan je niet pushen en achter je aan. Ons doel is om jou nieuwe skills aan te leren, we gaan je enthousiasmeren, leren en begeleiden. Dat is wat we je bieden.

Ik heb geen technische ervaring

Wat er nog niet is, kan nog komen. Dat is precies de houding die we aannemen wanneer we jou nieuwe skills gaan leren. Het maakt niet uit dat je niets snapt van IT, nooit eerder een website hebt gemaakt of niet eerder hebt gewerkt aan zo'n programma. De cursus is zo opgesteld dat iedereen mee kan doen. 

Gaan we coderen? Ik snap er niets van

Nee we gaan niet coderen. Dat zou net een te grote stap zijn voor zo'n instapcursus. Hier en daar gebruiken we wel handige HTML codes, maar over het algemeen gaan we een website maken met een visuele builder. Dat zal je straks in staat stellen om binnen 6 modules een hele eigen website te maken. Tof he!

Mijn bedrijf staat nog niet ingeschreven, kan ik meedoen?

Tuurlijk, dat is geen enkel probleem. Al zou je als ZZP'er straks willen starten of puur als hobby, is het altijd goed om kennis te hebben van IT. Wist je dat je alle kosten die je maakt voor het opstarten van je bedrijf een jaar voor de KVK inschrijving mag meenemen? Je kunt dus gerust meedoen en de factuur later meenemen tijdens de belastingaangifte. #geldweetjes

Ik weet niet waar ik moet beginnen.

Nou laten we dan bij deze cursus beginnen 🙂 Het is een super handige opstart cursus die je de handvaten geeft die je nodig hebt. Na het volgen van deze cursus weet je waar je interesse ligt bij IT, kun je een website maken, weet je hoe je een domein moet claimen, maak je kennis met handige websites en programma's en krijg je daarnaast nog veel waardevolle kennis die je als ondernemer kan inzetten. 

Kan ik in termijnen betalen?

Nee de cursus is niet in termijnen te betalen. Wil je wel graag meedoen, maar heb je de middelen er echt niet voor? Stuur ons dan een mailtje info@micasabas.com. Je krijgt dan kosteloos toegang. #helptheoemmah

Vond je deze landingspagina mooi? Nee? 🙁 No hard feelings. Na de cursus kun je het zelf mooier en leuker maken. Promise!
Wij laten jou zien hoe makkelijk het kan zijn. Hoe leuk (web) design is en dat jij hier ook succesvol in kan worden.

Jij wilt ook